Viatjant amb el Vent

La plaça de Montserrat viatja amb el vent de la mà d’un quintet gallec durant el tercer dia de la SIMC.
Invent ha presentat una proposta eclíptica amb obres originals i representatives de quintet i adaptacions incorporades al seu repertori Flauta, oboé, clarinet, trompa i fagot han sigut els instruments que han farcit de música la plaça del poble de Montserrat en la tercera jornada de la Setmana Internacional de Música de Cambra SIMC, amb el programa Viatjant amb el Vent.

Es tracta aquest quintet d’una sòlida formació de músics professionals que van compartir experiències a l’Escola d’Alts Estudis Musicals de Galícia, l’Orquestra Jove de l’Orquestra Simfònica de Galícia i l’Orquestra Gaos, que ha fet sonar una música dolça composta per obres originals i representatives de la tradició de quintet de vent, així com adaptacions d’altres peces ideades per altres tipus de formacions.

Els cinc integrants han suggerit una travessia pels diferents períodes de la història de la música, des del segle XVII fins als nostres dies, mitjançant un programa amb dues parts ben diferenciades però interpretades amb el mateix rigor musical.

Els joves interpretes arribats de terres gallegues, han mostrat davant l’auditori de la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat, la seua maduresa professional adquirida durant l’últim lustre i gràcies també a la participació de tots els components en les col·laboracions regulars amb prestigioses orquestres simfòniques.

Obres de Debussy, Zemlinski, Farkas, Mousorski i Julio Medaglia, han configurat el repertori que ha sigut molt ben acollit pel públic assistent al qual s’han vist obligats a regalar dos bises, acabant el concert programat.

Per a hui dijous 26 de juliol, està prevista la nit de Veu i dona, moment en què la soprano Belén Roig i la mezzosoprano Sandra Fernández, oferiran un programa líric acompanyades de la pianista Aida Velert.

-Gabinet de premsa-
XXXVIII Setmana Internacional de Música de Cambra.
– Montserrat –

Leave a Reply

Distintivos

Patrocinadores 2021


2021 - Ajuntament de Montserrat.