“Montero Quintet” es fa amb el Premi Joves Intèrprets de Música de Cambra de Montserrat

“Montero Quintet” es fa amb el Premi Joves Intèrprets de Música de Cambra de Montserrat

El virtuosisme de “Guitarvioli Duet” atrapà l’auditori per la seua
qualitat sonora i la senzillesa d’imatge jove i dinàmica

De les set formacions de cambra que concorrien en aquesta edició del Premi de Joves Intèrprets de grups de cambra de Montserrat, “Montero Quintet” ha estat la formació que ha aconseguit el favor del jurat qualificador d’aquesta edició.

El jurat qualificador, format pels professors Manuel Tomàs i Víctor Segura, juntament amb el crític musical Francisco Bueno, van decidir en la nit de divendres 19 de juliol, que “Montero Quintet” era mereixedor de proclamar- se com a primer classificat.

El grup guardonat, es tracta d’una formació nascuda l’any 2018 i
configurada entre estudiants del Conservatori Superior “Joaquim Rodrigo” de València, que en tan curt període de temps, han aconseguit una gran força i una musicalitat extraordinària, a tenor de l’opinió unànime del jurat d’aquesta edició del Premi Joves Intèrprets de Música de Cambra de Montserrat.

D’aquesta manera, es clou una edició, que ha constituït el pòrtic a la 39ª
Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat i, ha estat una bona excusa per escoltar la música clàssica de cambra, interpretada per joves músics arribats des dels quatre punts cardinals de la geografia peninsular.

Amb aquesta setena edició, se li dóna continuïtat a un premi d’interpretació que ha fet gaudir els amants de la música clàssica del bon fer d’estes formacions cambrístiques joves, que aspiraven a aconseguir el guardó d’enguany.

Dilluns 22 de juliol a les 23 hores, s’enceta aquesta 39º Setmana
Internacional de Música de Cambra; una setmana, que obrirà l’Orquestra Simfònica de Tavernes de la Valldigna i clourà l’Orfeó Universitari de València, però que al llarg del programa es podrà assaborir propostes musicals de la mà del Quintet Casulana, l’Ensemble Nacional Musax o el “Quintets del Harmonie Ensemble i Vent a Cinc”, entre d’altres.

GABINET DE PREMSA –
XXXIX Setmana de Música de Cambra
– Montserrat –

Distintivos

Patrocinadores 2020


2020 - Ajuntament de Montserrat.