Dos grups ocupen la final del Premi Joves Intèrprets de Música de Cambra de Montserrat

Hui divendres 19 de juliol es coneixerà el guanyador d’aquesta setena edició que s’ha viscut a la plaça de l’Església convertida en auditori

De les set formacions de cambra que concorrien en aquesta edició del Premi de Joves Intèrprets de grups de cambra de Montserrat, una iciativa nascuda fa anys a la localitat, però que manté una continuïtat ferma des de l’any 2012, tan sols dos d’elles han aconseguit arribar a la final que tindrà lloc en la nit de divendres 19 de juliol.

Així doncs, el jurat qualificador, format pels professors Manuel Tomàs i
Víctor Segura, juntament amb el crític musical Francisco Bueno, van decidir que Guitarviolí Duet i Montero Quintet ocuparen els llocs de preferència en aquesta final prevista per a hui divendres a les 20,30 hores, moment en què es lliurarà el primer i el segon classificat de l’edició del Premi de Joves Intèrprets d’enguany.

D’aquesta manera es clouran aquestes dues jornades, que han fet de pòrtic a la 39ª Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat i, han constituït una bona excusa per escoltar la música clàssica de cambra, interpretada per joves músics arribats des dels quatre punts cardinals de la geografia peninsular.

Així doncs, amb aquesta setena edició, se li dóna continuïtat a un premi
d’interpretació que ha fet gaudir els amants de la música clàssica del bon fer d’estes formacions cambrístiques joves, que aspiraven a aconseguir el guardó d’enguany.

D’aquesta manera, es dilucidaran aquesta mateixa nit uns guardons que venen a obrir el teló de la 39ª Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat que prometen ser força interessants, donada la participació de formacions de diversa factura dins de l’àmbit musical.

Una setmana que obrirà l’Orquestra Simfònica de Tavernes de la Valldigna, clourà l’Orfeó Universitari de València, però que al llarg del pograma es podrà assaborir propostes musicals de la mà del Quintet Casulana, l’Ensemble Nacional Musax o el “Quintets del Harmonie Ensemble i Vent a Cinc”, entre d’altres.

GABINET DE PREMSA –
XXXIX Setmana de Música de Cambra
– Montserrat –

Distintivos

Patrocinadores 2020


2020 - Ajuntament de Montserrat.