Simfonisme de Cambra

L’Ensemble Joaquin Rodrigo clou la Setmana de Cambra de Montserrat.La setena simfonia de Beethoven i la Sereneta d’Anton Dvorak rubriquen el nivell musical d’aquesta 38a edició.
La plaça de l’Església de Montserrat, va estar testimoni ahir en la nit, de la clausura de la 38a edició de la Setmana Internacional de Música de Cambra, en una vetlada que va estar protagonitzada pel saber fer del Ensemble Joaquin Rodrigo; una formació construïda per a l’ocasió producte de la voluntat de sumar sinergies.
L’origen d’aquesta agrupació musical, sorgeix arran del temps de formació que tots ells van tindre el Conservatori Superior de Música de València, encara que posteriorment van seguir camins formatius diferents que han ajudat a posicionar el conjunt en els millors nivells de l’esfera cultural de les formacions de cambra que han passat per l’escenari de Montserrat.
En la vetlada que es va viure anit a Montserrat, d l’Ensemble va desenvolupar amb mestratge, les dues grans obres previstes en el programa de mà, qüestió que va impressionar tant i quant el públic assistent a la clausura de la programació prevista per a enguany.
Una proposta musical qualificada de encantadora no solament pel nivell dels compositors que li van fer de suport, sinó també per la qualitat d’ells obres interpretades farcides de màgia, gràcies a l’atmosfera que es va saber crear en la plaça de concerts .

D’aquesta manera, es tanca la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat, després d’haver assistit a les diverses vetlades que abastaven Música per als sentits amb l’Orquestra Simfònica de la Valldigna; Drama Around oferida per València Percussion Academy; “Viatjant amb el vent” propiciat pel grup gallec invent; “Veu i dona” amb Belén Roig, Sandra Ferrández Aida Velert; Clàssics en la plaça desenvolupat per Galatea L’Ensemble i sinfonismo de cambra de l’Ensemble Joaquin Rodrigo.
Per al regidor de Cultura de l’Ajuntament de Montserrat s’ha procurat fer possible un any més aquesta edició i, encara que no ha acabat, ens trobem dissenyant la que es desenvoluparà l’any vinent”.

-Gabinet de premsa-
XXXVIII Setmana Internacional de Música de Cambra.
– Montserrat –

Leave a Reply

Distintivos

Patrocinadores 2021


2021 - Ajuntament de Montserrat.