Montserrat obre la Setmana de Música amb l’Orquestra de la Valldigna

La 8a simfonia de Dvorak, la Suite “Les Hèbrides” de Mendelssohn i el Concert per a violí de Mozat, han configurat el programa

La plaça de l’Ajuntament de Montserrat, ha sigut testimoni del primer concert de la 39a Setmana Internacional de Música de Cambra, que ha sigut a càrrec de l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Tavernes de la Valldigna, dirigida pel professor Manuel Godoy.

L’auditori de la plaça Major de Montserrat, va poder comprovar anit, el timbre càlid i la sonoritat lleugera i versàtil que l’Orquestra de la Valldigna imprimeix a les partitures programades, que van incloure La Simfonia número 8 d’Anton Dvorack, “Les Hèbrides de Fèlix Mendelssohn i el Concert per a violí de Mozart.

Així doncs, el programa d’obertura de la Setmana de Música de Cambra de Montserrat, va posar de manifest anit, el full de ruta que, en aquesta ocasió, es viurà del 22 fins al 27 de juliol en aquesta localitat de la comarca de la Ribera, a la comarca de la Vall dels Alcalans.

Un programa el d’enguany, configurat per formacions de molt diversa factura i que de ben segur aconseguiran posar la nota exacta per a atrapar un auditori acostumat a escoltar la millor música de cambra de l’estiu en aquesta vila.

Per a hui dimarts, està prevista la participació de Alvaro Campos Jareño i Akiko Sakai, que oferiran tot un concert de piano interpretat a quatre mans i en el qual es podran escoltar obres de Schubert, Bach, Brahms, Debussy, Falla i Ravel.

Al llarg de la setmana, ha prevista la participació del “Quintet Casulana”, de “El Ensemble Nacional Musax”, “El Ensemble Estudi Obert” i l’Orfeó Universitari de València”. Tota aquesta proposta musical, farà possible crear, un any més, una regió on, llibre de tota ansietat, les persones que assistiran a Montserrat durant aquesta setmana, es podran refugiar sense obstacles entre els plecs de les grans composicions i els millors compositors de tots els temps.GABINET DE PREMSA – XXXIX Setmana de Música de Cambra

– Montserrat –

Distintivos

Patrocinadores 2022


2022 - Ajuntament de Montserrat.